ONZE LOCATIE

Dit is ons exploratie-hoofdkwartier

Moreelsepark 65,
3511EP, Utrecht,
The Netherlands

VAAK GESTELDE VRAGEN

Ja. Beter zelfs, de meeste getoonde beelden zijn gedownsamplede versies van de originele afbeelding. Dus de afdruk die je ontvangt is van hogere kwaliteit zoals te zien op de website. Dit betekent dat je in het echt nog meer details en mysteries kunt ontdekken.

Kleuren die je ziet op je scherm kunnen in het echt licht afwijken.

Dit is bespreekbaar. Vraag ons om de mogelijkheden. Hou er echter rekening mee dat een kleinere uitsnede van een afbeelding de resolutie van de afdruk verslechterd.

We hebben op dit moment nog geen officieel terugstuurbeleid, maar we zullen er alles aan doen om je een tevreden klant te maken. Als je niet helemaal tevreden bent met je aankoop, neem dan alstjeblieft contact met ons op zodat we naar een oplossing kunnen werken.

Als je een product hebt besteld in Nederland heb je wettelijk gezien 14 dagen recht om het product terug te sturen en in aanmerking te komen voor een volledige terugbetaling.

Ja! We zouden uw werkplek heel graag opvrolijken met inspirerende kunst. Sterker nog, dit vinden we misschien wel de mooiste plek om aardplaten op te hangen. Aangezien het helpt mensen out-of-the-box te denken en ook tijdens werk rekening te houden met de impact op de rest van de wereld. Als je werkplek zich in Nederland bevindt komen we graag langs om een op maat gemaakte oplossing te bespreken. Neem hoe dan ook contact met ons op. Ook als je niet de baas bent.

Op dit moment bezorgen we in Nederland (gratis bezorging boven 75 euro) and Belgiƫ & Duitsland (meerprijs voor levering).

We werken aan het aanbieden van deze dienst. Als je graag een aardplaat wilt van een door jou gekozen stuk aarde, stuur ons dan een screenshot en Google Maps link. Wij gaan dan voor je op onderzoek wat er mogelijk is. Hou in je achterhoofd dat dit nog in ontwikkeling is, dus dat we niet op ieder verzoek in kunnen gaan. Hou een open mindset, en wellicht dat je ons nog verder kan helpen met het ontwikkelen van deze dienst.

Absoluut, we willen anderen graag aanmoedigen om onderdeel te worden van de zoektocht naar nieuwe plekken. Neem contact met ons op zodat we kunnen bespreken wat er mogelijk is.

BENADER ONS VOOR AL UW VRAGEN